AnaSayfa / Genel / Kahve falında tuzlu su dökmek

Kahve falında tuzlu su dökmek

Kahve falında tuzlu su dökmek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, kısmetlerinin de kapanacağına alamet eder.

Kahve falında tuzlu su dökmek gördüyseniz:

  • Teklifler, jestler veya yardımlar söz konusu olabilir.

Kahve falında tuzlu su dökmek eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu falı kapatan kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, kişinin daha çok kazanacağına delalettir.

Kahve falında suya tuz dökmek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başına tuz dökmek iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında yola tuz dökmek yeni ev eşyaları alınacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına delalet eder.

Kahve falında mezara tuz dökmek çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin üzerine tuz dökmek daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eve tuz dökmek sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına delalettir.

Kahve falında tuz dökmek daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir