AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıklara su dökmek

Kahve falında mezarlıklara su dökmek

Kahve falında mezarlıklara su dökmek elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, insanlara yol göstereceğine, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, haneden birinin ayrılacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, zararlı olabilecek bir işin dikkat edilmesi sayesinde büyük başarı getireceğine ve birçok kişinin ekmek yiyeceği bir kazanç kapısının temellerinin atılacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında mezarlıklara su dökmek gördüyseniz:

  • Birilerine yardım ederken tanışabileceğiniz veya karşılaşabileceğiniz bir kişiyle muhtemel bir iş birliği, ortaklık ya da ilişki söz konusu olabilir.

Kahve falında mezarın üstüne su dökmek işlerinin günden güne bozulacağına, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarlıkta su dökmek iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi mezarına su dökmek dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, maddi olarak zayıflayacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarlara su dökmek kafa karışıklığından sıyrılacağına, hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında mezarlıklara su dökmek hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Kahve falında mezar su dökmek yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine işaret eder.

Kahve falında mezar üstüne su dökmek evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, başarılarını arttıracağına, terfi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezara su dökmek Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir