AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıya su dökmek

Kahve falında kapıya su dökmek

Kahve falında kapıya su dökmek uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, sağlık sorunlarının artacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, yeni bir alışkanlık edinileceğine rivayet eder.

Kahve falında kapıya su dökmek gördüyseniz:

  • Kendinize güvenmelisiniz.

Kahve falında kapının önüne su dökmek aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapı önüne su dökmek elinde bulunan çalışmaların başarılı bir şekilde ilerleyeceğine, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kapıya su dökmek elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, maneviyata yöneleceğine rivayet eder.

Kahve falında balkondan su dökmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kor ateşe su dökmek eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüye sıcak su dökmek kendisini kötü durumlara sokmayacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine alamet eder.

Kahve falında tuzlu su dökmek sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, kalbinin küt küt edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezarlıklara su dökmek bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, şansının açılacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir