AnaSayfa / Genel / Kahve falında etrafa su dökmek

Kahve falında etrafa su dökmek

Kahve falında etrafa su dökmek çözüm bulmak için fikir danışacağına, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında etrafa su dökmek gördüyseniz:

  • Yeni kişilerin veya yeni şeylerin arayışına girmeden önce, sizin için neler planlandığına ya da kendiniz için planlarınıza odaklanmalısınız.

Kahve falında etrafa su dökmek yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında kabenin etrafında su görmek hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suyla etrafı yıkamak alınacak olan başarılar sayesinde çok saygı duyulacağına, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında etrafı su bastığını görmek gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, rahat edeceğine ve huzur duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin etrafında su görmek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evin etrafında köpek görmek ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cami etrafında kalabalık görmek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, yeni ev eşyaları alınacağına yorulur.

Kahve falında caminin etrafında dolaşmak kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, elin bollaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir