AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın üstüne su dökmek

Kahve falında mezarın üstüne su dökmek

Kahve falında mezarın üstüne su dökmek kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, istediği herşeye sahip olacağına, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarın üstüne su dökmek gördüyseniz:

  • Yanlız aşırı duygusallığınızı bir kenara bırakmalısınız.

Kahve falında mezarın üstüne su dökmek uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında mezar üstüne su dökmek kısmetli bir işe atılmaya, hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün üstüne su dökmek yeni işlerin geleceğine, kısmetli bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında üstüne çamaşır suyu dökmek çeşitli kırgınlıklar olacağına, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına inanılır.

Kahve falında birinin üstüne kaynar su dökmek taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, sorunların bu sayede aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin üstüne sıcak su dökmek çok büyük başarılar elde edileceğine, kısa sürede kariyer planında çok yukarılara çıkacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine inanılır.

Kahve falında halının üstüne su dökmek herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanın üstüne su dökmek bir anda atılıma geçeceğine, çok kötü günler göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir