AnaSayfa / Genel / Kahve falında camdan pencere görmek

Kahve falında camdan pencere görmek

Kahve falında camdan pencere görmek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, başarı ve zenginlik getireceğine, hayallerini büyüterek, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, bir sebeple ortaklığın bozulacağına, kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camdan pencere gördüyseniz:

  • Hızlı bir sürecin başındasınız.

Kahve falında pencere camını kırmak bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pencere camının kırıldığını görmek bir sebeple attığı her adımda ve girdiği her çalışmada çok dikkat etmesi gerektiğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, insanların güvenini kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük cam pencere görmek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına işarettir.

Kahve falında camı olmayan pencere görmek kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak, deşarj olacağına alamet eder.

Kahve falında camlı pencere görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına işaret eder.

Kahve falında pencere camını silmek çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında camdan pencere görmek işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, girdiği her işte büyük adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında cam pencere kırmak kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir