AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencere camını silmek

Kahve falında pencere camını silmek

Kahve falında pencere camını silmek sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, zamandan da kar edeceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına ve maddi sıkıntı çekmeyeceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, daha pozitif biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında pencere camını silmek gördüyseniz:

  • Sizin karlı zannettiğiniz şeylerin ardında bilmediğiniz bazı durumlar olabilir.

Kahve falında pencere camını silmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, beklentilerin hızla gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pencere camı silmek ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, artık hayatının bir düzene gireceğine işarettir.

Kahve falında pencere silmek öz güven kazanacağına, geçiminin zor hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapı pencere silmek kişinin güzel işler yapacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında pencere sildiğini görmek ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tozlu cam silmek aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında araba camı silmek hane içinde tartışmaların başgöstereceğine, işlerinin kapanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin cam sildiğini görmek bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kendi işinin sahibi olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir