AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük cam pencere görmek

Kahve falında büyük cam pencere görmek

Kahve falında büyük cam pencere görmek ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine işarettir.

Kahve falında büyük cam pencere gördüyseniz:

  • Yararsız tartışmalardan kaçının.

Kahve falında büyük cam pencere görmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında pencere camı kırmak yükünün hafifleyeceğine, tabiri caizse ağız tadından olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırılmış pencere camı görmek aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında camsız pencere görmek yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, çektiği yokluğun unutulacağına işarettir.

Kahve falında camı olmayan pencere görmek onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, kendisini hayırlı mevkilere gelmiş olarak bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pencere cam kırılması görmek ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına, falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında pencereye cam takmak eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına delalettir.

Kahve falında pencere camı silmek ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir