AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam pencere kırmak

Kahve falında cam pencere kırmak

Kahve falında cam pencere kırmak sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, çok iyi sonuçlar vereceğine, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cam pencere kırmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı herkesin duyacağı şekilde dile getirmelisiniz.

Kahve falında pencere camı kırmak ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların aile büyükleri tarafından bitirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cam pencere kırmak büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pencere camını kırmak kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pencere kırmak yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapı pencere kırmak bol para kazanacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine yorulur.

Kahve falında pencereyi kırmak en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, yeni mekânlara gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kirli pencere camı görmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında cam pencere görmek kişinin sıkıntılarından arınacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir