AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencere camını kırmak

Kahve falında pencere camını kırmak

Kahve falında pencere camını kırmak hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, şansın yaver gideceğine ve sevinçli haberler alınacağına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, gülmekten yana bolca nasipleneceğine, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında pencere camını kırmak gördüyseniz:

  • Topluma açık olan kalabalık bir ortamda, sevdiğiniz dostlarınızla birlikte bulunmanız olasıdır.

Kahve falında pencere camı kırmak iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cam pencere kırmak esenliğe kavuşacağına, hafifleyeceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında pencere camını kırmak gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına inanılır.

Kahve falında kapı pencere kırmak kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pencereyi kırmak çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pencere kırmak maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına alamet eder.

Kahve falında cam pencere görmek işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pencere camını silmek başarılı çalışmalara ortak olunacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir