AnaSayfa / Genel / Kahve falında camı olmayan pencere görmek

Kahve falında camı olmayan pencere görmek

Kahve falında camı olmayan pencere görmek alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında camı olmayan pencere gördüyseniz:

  • Annenizle ya da kızkardeşinizle veya aileden bir dişiyle gelişebilecek anlaşmazlıklarda dikkatli olmanız gerekiyor.

Kahve falında pencere camının kırıldığını görmek hayatının afiyet içinde geçeceğine, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına işaret eder.

Kahve falında büyük cam pencere görmek kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli pencere camı görmek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camı olmayan pencere görmek mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında pencere ve cam görmek kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında camsız pencere görmek aileye büyük bir ev alınacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cam pencere görmek sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, bolluk ve bereket elde edeceğine inanılır.

Kahve falında pencere camını kırık görmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir