AnaSayfa / Genel / Kahve falında pencere camının kırıldığını görmek

Kahve falında pencere camının kırıldığını görmek

Kahve falında pencere camının kırıldığını görmek haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, yeni insanlarla tanışacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pencere camının kırıldığını gördüyseniz:

  • Teklif, davet veya önerilere açık olmanız hızlı bir sosyal hayata giriş yapmanızı sağlayabilir.

Kahve falında pencere camının kırıldığını görmek maaşının artacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında pencere cam kırılması görmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntıdan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırılmış pencere camı görmek iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine işarettir.

Kahve falında pencerenin kırıldığını görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, fal sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına delalettir.

Kahve falında pencere kırılması görmek karasızlık yaşayacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında evin penceresinin kırıldığını görmek onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına işaret eder.

Kahve falında pencere kırıldığını görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, yapılan hataların tekrarlanacağına delalettir.

Kahve falında pencerenin kırılması görmek mal varlığını artıracak paralar kazanacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir