AnaSayfa / Genel / Kahve falında camlı pencere görmek

Kahve falında camlı pencere görmek

Kahve falında camlı pencere görmek ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, haksızlık edeceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, bilgiyle donanacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, çok eğleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında camlı pencere gördüyseniz:

  • Kabul edilebilir gerekçeler veya bazı ispatlar ortaya çıkmadan önce kimseyle fikir çatışmasına girmemenizde fayda var.

Kahve falında pencere camını silmek ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında camlı pencere görmek yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, feraha ermeye yorulur.

Kahve falında camı kırık pencere görmek gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına delalettir.

Kahve falında camı olmayan pencere görmek kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında pencere camının kırıldığını görmek düzenin kurulacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına delalet eder.

Kahve falında camsız pencere görmek bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pencere ve cam görmek alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında pencere camını kırık görmek sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir