AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamaşırı ters giymek

Kahve falında çamaşırı ters giymek

Kahve falında çamaşırı ters giymek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, mutluluk dolu günler yaşanacağına, işinde çok ilerleyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında çamaşırı ters giymek gördüyseniz:

  • İç sesiniz, özel yaşamınızı ilgilendiren konularda sizi en doğru yöne yönlendirebilir.

Kahve falında iç çamaşırını ters giymek aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına işaret eder.

Kahve falında çamaşırı ters giymek çıkan bir anlaşmazlıktan ötürü açılmış olan bir davanın kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, birlikte bazı işler yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında giysiyi ters giymek iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına tabir olunur.

Kahve falında tişörtü ters giymek harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elbisenin tersini giymek rakiplerini arkasında bırakacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kıyafeti ters giymek yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, itibarın sarsılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında atleti ters giymek yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına delalettir.

Kahve falında elbise ters giymek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir