AnaSayfa / Genel / Kahve falında giysiyi ters giymek

Kahve falında giysiyi ters giymek

Kahve falında giysiyi ters giymek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, rütbe edineceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında giysiyi ters giymek gördüyseniz:

  • Kafanızda bazı amaç, hedef veya hayalleriniz olabilir.

Kahve falında giysiyi ters giymek zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında güzel giysi giymek gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine, zenginliğe kavuşacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına işarettir.

Kahve falında giysi giymek sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, kişinin can derdine düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının giysisini giymek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına delalet eder.

Kahve falında ölen birinin giysisini giymek verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında bol giysi giymek hayırlı terfiler alınacağına, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında ölmüş birinin giysisini giymek kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına alamet eder.

Kahve falında ıslak giysi giymek çok yüksek olmasa da kişiyi rahatsız edecek miktarda para kaybının da söz konusu olacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir