AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbise ters giymek

Kahve falında elbise ters giymek

Kahve falında elbise ters giymek ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, düşmanına galip geleceğine, malının artmasına, bereketlenmesine, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında elbise ters giymek gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler olayların beklenmedik şekilde gelişmesine neden olabilir.

Kahve falında elbiselerini ters giymek çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına yorulur.

Kahve falında elbisesini ters giydiğini görmek her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ters elbise giymek ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elbise ters giymek maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine işarettir.

Kahve falında elbisenin tersini giymek eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına inanılır.

Kahve falında elbiseyi ters giymek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına işaret eder.

Kahve falında elbiseyi tersten giymek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine inanılır.

Kahve falında elbiseyi ters giydiğini görmek karşısına hayırlı kapıların açılacağına, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir