AnaSayfa / Genel / Kahve falında atleti ters giymek

Kahve falında atleti ters giymek

Kahve falında atleti ters giymek hayırlı bir erkek ile evleneceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına, fakirliğinin biteceğine, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına işaret eder.

Kahve falında atleti ters giymek gördüyseniz:

  • Pek yakın bir arkadaşınız olmasa da bir tanıdığınızın lüzumsuz konuşmalarla sizi meşgul etmesi olasıdır.

Kahve falında atleti ters giymek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına inanılır.

Kahve falında beyaz atlet giymek ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında yeşil atlet giymek tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine, garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek atleti giymek tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı atlet giymek fal sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza işaret etmektedir.

Kahve falında kadın atleti giymek tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında atlet giydirmek sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz atlet giydiğini görmek hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir