AnaSayfa / Genel / Kahve falında tişörtü ters giymek

Kahve falında tişörtü ters giymek

Kahve falında tişörtü ters giymek büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, yaptığı işlerin küçümseneceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında tişörtü ters giymek gördüyseniz:

  • Etrafı dikkatle dinlemenizde fayda var.

Kahve falında tişörtü ters giymek kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına delalet eder.

Kahve falında tişört ters giymek yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil tişört giydiğini görmek bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, yolculuğa çıkmaya delalet etmektedir.

Kahve falında mavi tişört giydiğini görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeni tişört giymek haneye bolluk ve bereket geleceğine, zor bir durumdan çok kolay bir şekilde çıkılacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yırtık tişört giymek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, işinden ve parasından olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında turuncu tişört giymek kötü günlerin arkada kalacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, mutlu bir yuvaya sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında tişört giymek sıkıntılı durumlar yaşayacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir