AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyafeti ters giymek

Kahve falında kıyafeti ters giymek

Kahve falında kıyafeti ters giymek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, dayanışma içinde kalacağına, yapmaktan hoşlandıklarından artık tat alamaz olacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına inanılır.

Kahve falında kıyafeti ters giymek gördüyseniz:

  • Bazı düzenlemelerin veya anlaşmaların sizin yararınıza olup olmadığı üzerine gereğinden fazla düşünüyor olabilirsiniz.

Kahve falında kıyafetini ters giymek kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kıyafetleri ters giymek ticaretinin ilerleyeceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına inanılır.

Kahve falında ters kıyafet giymek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına tabir olunur.

Kahve falında kıyafeti ters giymek yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ters kıyafet görmek alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, kişinin keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında elbise ters giymek keder yaşayacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında çamaşırı ters giymek işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine inanılır.

Kahve falında elbiseyi ters giymek güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir