AnaSayfa / Genel / Kahve falında iç çamaşırını ters giymek

Kahve falında iç çamaşırını ters giymek

Kahve falında iç çamaşırını ters giymek kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, onurlu bir yaşam süreceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, ele geçen kazancın günden güne azalacağına, başarının ve mutluluğun geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, bunalıma düşeceğine inanılır.

Kahve falında iç çamaşırını ters giymek gördüyseniz:

  • Biraz daha özgür davranmaya çalışmalısınız.

Kahve falında iç çamaşırını ters giymek daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çamaşırı ters giymek yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz iç çamaşırı giymek uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, yeni bir hayata adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırı giydiğini görmek hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah iç çamaşır giydiğini görmek işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pembe iç çamaşırı giymek hayatı boyunca hep başarılı olacağına, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında üst üste iç çamaşırı giymek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının iç çamaşırını giymek düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, borç ödemeye yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir