AnaSayfa / Genel / Kahve falında elbisenin tersini giymek

Kahve falında elbisenin tersini giymek

Kahve falında elbisenin tersini giymek ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına işarettir.

Kahve falında elbisenin tersini giymek gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla pozitif veya gereğinden fazla negatif düşüme tuzağına kapılmamakta fayda var.

Kahve falında elbise ters giymek zor durumların sona ereceğine, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında elbiseyi ters giymek elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, fal sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine tabir olunur.

Kahve falında elbiseyi tersten giymek çok daha iyi bir konuma geleceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında elbisenin tersini giymek kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, büyük bir proje ortaya koyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ters elbise giymek rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elbiseyi ters giydiğini görmek büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına, mutluluk gözyaşı dökeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elbisesini ters giydiğini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında elbiselerini ters giymek çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, fal sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir