AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamaşır silkelemek

Kahve falında çamaşır silkelemek

Kahve falında çamaşır silkelemek genç kimselere eğitim vereceğine veya akademisyen olacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, refaha erileceğine, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, kendisini iyi hissedeceğine, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına yorulur.

Kahve falında çamaşır silkelemek gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız durumlarda söz vermeniz bütçenizi aşmanıza veya fazlasıyla yorulabilirsiniz.

Kahve falında çamaşır silkelemek çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elma ağacı silkelemek dileklerine en kısa zamanda kavuşacağına, rızkının genişleyeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına delalet eder.

Kahve falında halı silkelemek hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine yorulur.

Kahve falında dut ağacı silkelemek güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, çok sayıda borca gireceğine delalettir.

Kahve falında paspas silkelemek hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ceviz silkelemek hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına işaret eder.

Kahve falında soba silkelemek hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına delalet eder.

Kahve falında birinin halı silkelediğini görmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir