AnaSayfa / Genel / Kahve falında ceviz silkelemek

Kahve falında ceviz silkelemek

Kahve falında ceviz silkelemek yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, attığı her adımda çok zarar edeceğine, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ceviz silkelemek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bir takım güçlüklere göğüs germeniz gerekebilir.

Kahve falında ceviz silkelemek fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına işarettir.

Kahve falında halı silkelemek hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine delalettir.

Kahve falında beyaz çarşaf silkelemek herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Kahve falında elma ağacı silkelemek kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karınca silkelemek mali gücünü yitireceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına ve tekrar eski lüks hayatına döneceğine rivayet eder.

Kahve falında kayısı silkelemek saygının hiç eksik olmayacağına, işlerinde çok başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birşey silkelemek sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına inanılır.

Kahve falında soba borusu silkelemek iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir