AnaSayfa / Genel / Kahve falında halı silkelemek

Kahve falında halı silkelemek

Kahve falında halı silkelemek hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, tüm risklerine rağmen büyük ve çekişmeli ihalelere gireceğine, kendine olan inancının ve güvenin karşılığını da olumlu şekilde almayı başaracağına, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, borçlarının hafifleyeceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında halı silkelemek gördüyseniz:

  • Ziyaretçilerle veya arkadaşlarla vakit geçirmek yeni fikirlere veya yaşam tarzınızda değişikliklere yol açabilir.

Kahve falında balkondan halı silkelemek gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında halı silkelemek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına yorulur.

Kahve falında birinin halı silkelediğini görmek tövbelerinin karşılık bulacağına ve içinin rahata ereceğine, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tozlu halı silkelemek engel tanımayan biri olacağına, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine yorulur.

Kahve falında erik silkelemek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına inanılır.

Kahve falında dut ağacı silkelemek hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında soba silkelemek yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında toprak silkelemek dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir