AnaSayfa / Genel / Kahve falında dut ağacı silkelemek

Kahve falında dut ağacı silkelemek

Kahve falında dut ağacı silkelemek hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, düştüğü zor durumlardan Allah’ın yardımı ile kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dut ağacı silkelemek gördüyseniz:

  • Kaybettiğinizi zannettiğiniz bir anda yeni bir moralle davranıp, durumu kurtarmanız olasıdır.

Kahve falında dut ağacı silkelemek kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine işarettir.

Kahve falında ağaç silkelemek çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine inanılır.

Kahve falında elma ağacı silkelemek aynı değişikliğin iş yaşamı dışındaki hayatında da olacağına, ancak daha sonra ettiği duaların kabul olması sayesinde çok büyük bir ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında paspas silkelemek kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine alamet eder.

Kahve falında karınca silkelemek huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına rivayet eder.

Kahve falında un silkelemek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında kum silkelemek yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sofra bezi silkelemek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir