AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin halı silkelediğini görmek

Kahve falında birinin halı silkelediğini görmek

Kahve falında birinin halı silkelediğini görmek yeni işlere girişileceğine, haram mala, zor zamanların ferahlığa çıkacağına, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, ferahlayacağına, esenleyeceğine, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, huzurlu bir yaşam sürüleceğine yorulur.

Kahve falında birinin halı silkelediğini gördüyseniz:

  • Yeni bağlantılar kurabilir, yeni kişilerle tanışabilirsiniz.

Kahve falında balkondan halı silkelemek maaşının artacağına, her şeyin sarpa saracağına ve talihsizliklerin ardı arkasının kesilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında halı silkelemek çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına delalettir.

Kahve falında birinin halı silkelediğini görmek özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına delalettir.

Kahve falında tozlu halı silkelemek sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dut ağacı silkelemek insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına alamet eder.

Kahve falında paspas silkelemek çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çamaşır silkelemek rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaç silkelemek maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, sıkıntılı, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir