AnaSayfa / Genel / Kahve falında elma ağacı silkelemek

Kahve falında elma ağacı silkelemek

Kahve falında elma ağacı silkelemek müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kişinin şifaya kavuşacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine rivayet eder.

Kahve falında elma ağacı silkelemek gördüyseniz:

  • Sizi arayıp, görüşmek isteyen kimseleri reddetmemelisiniz.

Kahve falında elma ağacı silkelemek bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına alamet eder.

Kahve falında elma silkelemek alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dut ağacı silkelemek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağaç silkelemek kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, kısmetlerinin ve şansının kapanacağına delalet eder.

Kahve falında çamaşır silkelemek herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine inanılır.

Kahve falında beyaz çarşaf silkelemek sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, bolluk içinde yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kilim silkelemek elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük mutluluk duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sofra bezi silkelemek insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir