AnaSayfa / Genel / Kahve falında paspas silkelemek

Kahve falında paspas silkelemek

Kahve falında paspas silkelemek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine, fal sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine ve sevdiklerine düşman, düşmanlarına da dost olacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, insanlar ile ilişkilerde daha iyi bir konuma gelineceğine, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında paspas silkelemek gördüyseniz:

  • Evliyseniz bile eşinizle her türlü gerilimden kaçının, yatın erkenden uyuyun.

Kahve falında paspas silkelemek huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında paspas yıkamak korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, büyük kazançlar sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında paspas yaptığını görmek renk ve eğlence geleceğine, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı paspas görmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapı önü paspası görmek o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine yorulur.

Kahve falında beyaz paspas görmek Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, parasal olarak iyi bir yere gelineceğine tabir olunur.

Kahve falında banyo paspas görmek aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, geçimini daha rahat sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında paspas satın almak zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, ağız tadının yerinde kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir