AnaSayfa / Genel / Kahve falında soba silkelemek

Kahve falında soba silkelemek

Kahve falında soba silkelemek kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına işaret eder.

Kahve falında soba silkelemek gördüyseniz:

  • Bazı gelişmeler mevcut düzenlemeler veya planlar üzerinde olmadık etkiler yaratabilir.

Kahve falında soba borusu silkelemek kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, sağlık sorunlarından kurtulacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında soba silkelemek epey bir zarara uğrayacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında un silkelemek iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, kendini dünya malları edinmeye vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balkondan halı silkelemek ağız tadının bozulmayacağına, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına rivayet eder.

Kahve falında sofra silkelemek kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine işaret eder.

Kahve falında balkondan çarşaf silkelemek şansının her daim kendisinden yana gideceğine, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında halı silkelemek sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında yorgan silkelemek çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, mevcut konforunun da devam edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir