AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamaşır koklamak

Kahve falında çamaşır koklamak

Kahve falında çamaşır koklamak ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamaşır koklamak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, işle ilgili yöntemleri veya iş arkadaşlarınızı ilgilendiren konularda gelişmeler yaşanabilir.

Kahve falında iç çamaşırı koklamak maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çamaşır koklamak çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına delalettir.

Kahve falında annemi koklamak başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, küslerin ve dargınların barışacağına işaret eder.

Kahve falında hanımeli koklamak ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kuru soğan koklamak yarar sağlamayacağına, sorunlarının tamamen biteceğine işaret eder.

Kahve falında çay koklamak mevki makam sahibi olunacağına, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birini koklamak içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, onları tebrik edeceğine inanılır.

Kahve falında fesleğen koklamak zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir