AnaSayfa / Genel / Kahve falında çay koklamak

Kahve falında çay koklamak

Kahve falında çay koklamak ilerleyeceğine, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, esenlik bulacağına, rahata ereceğine, önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında çay koklamak gördüyseniz:

  • Yanıltıcı hikayeler anlatan veya doğru olmayan tablolar çizen kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında çay koklamak sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, hasret giderileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz çiçek koklamak ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sarılmak koklamak türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine yorulur.

Kahve falında gül koklamak sıkıntılarının biteceğine, kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zambak koklamak zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabı koklamak eskileri yâd edeceğine, çeşitli avantajlar elde edileceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına işaret eder.

Kahve falında birinin saçını kokladığını görmek hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gaz koklamak işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir