AnaSayfa / Genel / Kahve falında annemi koklamak

Kahve falında annemi koklamak

Kahve falında annemi koklamak çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, herkesin desteğinin alınacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına yorulur.

Kahve falında annemi koklamak gördüyseniz:

  • Doğru hedefler koyup koymadığınızı, doğru alanda ilerleyip ilerlemediğinizi veya hedeflerinize ulaşabilmek için yeterince gayret gösterip göstermediğinizi sorgulayabilirsiniz.

Kahve falında annemi koklamak ev sahibi olacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında kıyafet koklamak yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında koltuk altını koklamak kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında öpüp koklamak olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında güzel parfüm koklamak çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında çilek koklamak gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kan koklamak çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, malının artmasına, bereketlenmesine rivayet eder.

Kahve falında iğde çiçeği koklamak gelecekte de istediklerine kolayca erişebileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir