AnaSayfa / Genel / Kahve falında iç çamaşırı koklamak

Kahve falında iç çamaşırı koklamak

Kahve falında iç çamaşırı koklamak kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında iç çamaşırı koklamak gördüyseniz:

  • Yaşlı kimselerden büyük iyilikler görebilirsiniz.

Kahve falında iç çamaşırı koklamak sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine ve yaşadığı sıkıntıları yavaş yavaş ortadan kaldıracağına, herhangi bir sorun yaşamayacağına ve uzun yıllar boyunca huzur ve mutluluk için bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında çamaşır koklamak masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah kadın iç çamaşırı görmek hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında kirli iç çamaşırı yıkamak bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi iç çamaşırı almak ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, işlerinin açılacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iç çamaşırında kurt görmek daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında bir erkeği iç çamaşırıyla görmek sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına delalettir.

Kahve falında iç çamaşırı dikmek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, işlerin çok iyiye gideceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir