AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini koklamak

Kahve falında birini koklamak

Kahve falında birini koklamak sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, kısa zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini koklamak gördüyseniz:

  • Hareketliliğiniz ile başarılı olmanızın yanı sıra maddi kazancınızı da katlayabilirsiniz.

Kahve falında el koklamak bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, güzel ve doğru işler yapacağına inanılır.

Kahve falında saçlarını koklamak mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine işarettir.

Kahve falında yastık koklamak ruhen güzelleşeceğine, fakirlerin zenginleşeceğine delalettir.

Kahve falında bir insanı koklamak sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında çilek koklamak yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına, sevilip sayılacağına inanılır.

Kahve falında erkeği koklamak ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, sıhhat ve moral bulacağına işarettir.

Kahve falında iğde çiçeği koklamak çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine sarılmak koklamak ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir