AnaSayfa / Genel / Kahve falında hanımeli koklamak

Kahve falında hanımeli koklamak

Kahve falında hanımeli koklamak yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine yorulur.

Kahve falında hanımeli koklamak gördüyseniz:

  • İlginç yerlere yapılacak ziyaretler yaratıcılığınızı arttırabilir.

Kahve falında hanımeli koklamak çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında hanımeli çiçeği koklamak hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hanımeli görmek statü atlayacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hanımeli çiçeği görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında reyhan koklamak talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında toprağı koklamak sıkıntısının biteceğine, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yeşillik koklamak hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sarılmak koklamak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir