AnaSayfa / Genel / Kahve falında elma çırpmak

Kahve falında elma çırpmak

Kahve falında elma çırpmak ticaretinin ilerleyeceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, parasal durumun düzeltileceğine, geçiminin zor hale geleceğine, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, uzun sohbetler edeceğine, amacına ulaşabileceğine, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında elma çırpmak gördüyseniz:

  • Bazı art arda gelen ödemeler sizi sıkıntıya sokabilir ya da alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz.

Kahve falında elma çırpmak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ceviz çırpmak zengin olunacağına, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında halı çırpmak kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına işarettir.

Kahve falında tozlu halı çırpmak yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yün çırpmak statü atlayacağına, rütbe edineceğine, kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında soba borusu çırpmak sıkıntılarının geçeceğine, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hamur çırpmak çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında sofra çırpmak ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir