AnaSayfa / Genel / Kahve falında kayısı çırpmak

Kahve falında kayısı çırpmak

Kahve falında kayısı çırpmak dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, daha zengin hale geleceğine, kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, üzerine düşen bazı çalışmaları yakın zamanda gerçekleştireceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına rivayet eder.

Kahve falında kayısı çırpmak gördüyseniz:

  • Her şeyin fazlası kötü bir tecrübe anlamına gelebilir.

Kahve falında kayısı çırpmak üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birşey çırpmak işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine inanılır.

Kahve falında sofra çırpmak maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, hayır dualarına nail olacağına işaret eder.

Kahve falında elma çırpmak yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında soba borusu çırpmak aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, yüklü miktarda para kazanacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine işarettir.

Kahve falında çarşaf çırpmak kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında halı çırpmak zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çamaşır çırpmak huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir