AnaSayfa / Genel / Kahve falında soba borusu çırpmak

Kahve falında soba borusu çırpmak

Kahve falında soba borusu çırpmak planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, ettiği bütün duaların kabul olacağına, işlerinin çok iyi olacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, üzüleceğine, yıpranacağına yorulur.

Kahve falında soba borusu çırpmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizde dürüstlük önem taşıyor.

Kahve falında soba borusu çırpmak imkânlarını kaybedeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına alamet eder.

Kahve falında balkondan halı çırpmak birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, iyileşeceğine, toparlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yoğurt çırpmak istediği evde oturacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çarşaf çırpmak büyük aksilikler yaşayacağına, daha büyük işler için bir örnek olacağına inanılır.

Kahve falında sofra bezi çırpmak üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sofra çırpmak attığı her adımda zarara uğrayacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında kek çırpmak bir takım olaylar karşısında doğru seçimler yapamayacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tozlu halı çırpmak bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir