AnaSayfa / Genel / Kahve falında cama perde asmak

Kahve falında cama perde asmak

Kahve falında cama perde asmak moralinin bozulacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine alamet eder.

Kahve falında cama perde asmak gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol etmeniz gerekiyor.

Kahve falında cama perde asmak sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, fal sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tül perde asmak gözyaşının dineceğine, dertlerin ilacının, yaraların merheminin bulunulacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evine perde asmak kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında perde asmak uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan fal sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, güneşli ve güzel günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı perde asmak uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, maddi anlamda refahın yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz tül perde asmak atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni eve perde asmak tartışmaların kavgaya döneceğine, işinde herkesten bir adım önde olacağına delalettir.

Kahve falında beyaz perde asmak başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir