AnaSayfa / Genel / Kahve falında perde asmak

Kahve falında perde asmak

Kahve falında perde asmak onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında perde asmak gördüyseniz:

  • Duygusal konular maddi, manevi veya fiziksel anlamda sizi engelliyor olabilir.

Kahve falında beyaz perde asmak makbul olan mallara kavuşacağına, toparlanacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz tül perde asmak kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına delalet eder.

Kahve falında yeni eve perde asmak aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tül perde asmak insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, nahoş sözler işiteceğine yorulur.

Kahve falında cama perde asmak yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında pembe perde asmak kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, işlerinin azalacağına tabir olunur.

Kahve falında evine perde asmak düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine delalet eder.

Kahve falında perde yıkayıp asmak sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, çaresiz durumlarda kalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir