AnaSayfa / Genel / Kahve falında tül perde asmak

Kahve falında tül perde asmak

Kahve falında tül perde asmak tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, maddi çıkmazların biteceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tül perde asmak gördüyseniz:

  • Çevrenize karşı kendinizi kanıtlama isteğiniz artacak.

Kahve falında tül perde asmak parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz tül perde asmak içini kemiren kuşkuları alt edeceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına yorulur.

Kahve falında cama tül asmak meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, güzel bir hayatı olacağına tabir olunur.

Kahve falında tül asmak zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında pencereye tül asmak sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, üzgün ve hasta olacağına yorulur.

Kahve falında beyaz tül asmak eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cama tül perde takmak çok büyük zararlar edeceğine ve çok daha uzun bir dönem problemler ile baş etmeye çalışacağına, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına tabir olunur.

Kahve falında kirli tül perde görmek paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir