AnaSayfa / Genel / Kahve falında evine perde asmak

Kahve falında evine perde asmak

Kahve falında evine perde asmak zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine delalet eder.

Kahve falında evine perde asmak gördüyseniz:

  • Farkında olmadığınız bir fiziksel veya psikolojik sorunu olabilir.

Kahve falında evine perde asmak girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede fal sahibinin rahat bir nefes alacağına işarettir.

Kahve falında eve perde asmak içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına yorulur.

Kahve falında perde yıkayıp asmak sorunların köklü şekilde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında cama perde asmak bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz tül perde asmak o kişiyle güzel günler geçireceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tül perde asmak çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında pembe perde asmak dilediği gibi yaşayacağına, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına delalet eder.

Kahve falında yeni eve perde asmak işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir