AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı perde asmak

Kahve falında kırmızı perde asmak

Kahve falında kırmızı perde asmak kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına, kötü kişilere yakın olacağına, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, onu isyan noktasına getireceğine, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı perde asmak gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için birkaç basamak yükselebilirsiniz.

Kahve falında kırmızı perde asmak zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine yorulur.

Kahve falında pembe perde asmak hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz perde asmak yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, itibar kazanacağına ve insanlara yol göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında cama perde asmak alim insanlardan sayılacağına, kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına yorulur.

Kahve falında evine perde asmak aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına rivayet eder.

Kahve falında perde asmak kazaya ve belaya yakın olacağına, olayların gidişatından ötürü çok üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni eve perde asmak aralarındaki ağız tadının bozulacağına, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eve perde asmak alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir