AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz tül perde asmak

Kahve falında beyaz tül perde asmak

Kahve falında beyaz tül perde asmak çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz tül perde asmak gördüyseniz:

  • İnsanlarla fazla yakın ilişkilerde bulunaktan kaçının.

Kahve falında beyaz tül perde asmak yaşanan olaylardan ötürü duyduğu üzüntü ve kederin son bulacağına, çok büyük ve üzüntü verici durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında tül perde asmak yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz tül asmak sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz tül perde görmek olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında beyaz tül perdenin yırtıldığını görmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, iyi geçim halinde kalacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz tül perde yıkamak çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, uzun uğraşlar ve büyük çabalara rağmen bir türlü aşılamayacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz tül perdeler görmek iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, rakiplerin oyununa gelineceğine işaret eder.

Kahve falında tül beyaz perde görmek mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, istediği yola çıkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir