AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeni eve perde asmak

Kahve falında yeni eve perde asmak

Kahve falında yeni eve perde asmak kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, işlerin sürekli artacağına, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, giderileceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, maddi yükümlülüklerin artacağına, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni eve perde asmak gördüyseniz:

  • İlişkilerle ilgili hızlı kararlar alınması durumunda pişmanlıklar yaşanabilir.

Kahve falında yeni eve perde asmak hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine rivayet eder.

Kahve falında eve perde asmak haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pembe perde asmak ikinci bir şans vereceğine, elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında kırmızı perde asmak eğlenceli günler geçireceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz tül perde asmak uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında cama perde asmak eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine inanılır.

Kahve falında beyaz perde asmak aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, manevi olarak ferahlayacağınıza tabir olunur.

Kahve falında tül perde asmak yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir