AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz perde asmak

Kahve falında beyaz perde asmak

Kahve falında beyaz perde asmak hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, manevi huzurdan da nasipleneceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz perde asmak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili düzenleyici gelişmeler veya belli ilişkilerinizi güçlendirecek planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında beyaz tül perde asmak sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz perde asmak kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, akraba çevresindeki sorunların giderileceğine, en yüksek makamlara oturacağına rivayet eder.

Kahve falında cama perde asmak önemli işler yapacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına delalettir.

Kahve falında perde asmak bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında yeni eve perde asmak sevilen bir kişiye yardım edileceğine, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında eve perde asmak kariyer planının altüst olacağına, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına delalet eder.

Kahve falında tül perde asmak gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya alamet eder.

Kahve falında evine perde asmak maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir