AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam yutmak

Kahve falında cam yutmak

Kahve falında cam yutmak başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, gerçeklere yüz çevrileceğine, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, vasıflı, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cam yutmak gördüyseniz:

  • Olumsuz düşünmemeli, yapılacak yeniliklerin planlarınızı daha da iyi bir platforma taşıyabileceğine odaklanmalısınız.

Kahve falında cam parçası yutmak yakın bir zaman içinde fal sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine işaret eder.

Kahve falında kırık cam yutmak sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cam kırıkları yutmak atılacak adımların boşa çıkacağına, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cam kırığı yutmak sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cam yutmak çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında cam kırıklarını yutmak adaletin geleceğine, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine rivayet eder.

Kahve falında yılanı yutmak hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına yorulur.

Kahve falında para yutmak işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir