AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırık cam yutmak

Kahve falında kırık cam yutmak

Kahve falında kırık cam yutmak kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına alamet eder.

Kahve falında kırık cam yutmak gördüyseniz:

  • Zorlamaktan kaçının.

Kahve falında kırık cam yutmak çektiği acıların ve zorlukların son bulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cam kırığı yutmak hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında cam kırıklarını yutmak sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cam kırıkları yutmak yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına delalet eder.

Kahve falında cam yutmak mutlu bir beraberlik yaşayacağına, sevdiği birine hediye alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cam parçası yutmak kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cam kırıkları görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına yorulur.

Kahve falında cam kırığı çiğnemek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir