AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı yutmak

Kahve falında yılanı yutmak

Kahve falında yılanı yutmak deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, ekmeksiz ve parasız kalacağına, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına işaret eder.

Kahve falında yılanı yutmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde başarılarınızı kıskanan bir çok kimse çıkabilir.

Kahve falında yılanı yutmak yaptığı çalışmaların heba olacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında yılan yutmak kabuslarla dolu geceler geçireceğine, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında yumurta yutmak bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, adım adım başarıya ulaşılacağına, sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın yutmak çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra fal sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, büyük çaba sarfedeceğine alamet eder.

Kahve falında dikiş iğnesi yutmak büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, zengin olunacağına delalettir.

Kahve falında lağım yutmak hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, umutların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaşık yutmak yeni malların alınacağına, maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadın saçı yutmak insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir