AnaSayfa / Genel / Kahve falında para yutmak

Kahve falında para yutmak

Kahve falında para yutmak güzel günlerinin geride kalacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, mutlu bir evliliğe, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında para yutmak gördüyseniz:

  • Stresli durumlar ya da ilişkilerde gerilim veya yanlış anlaşılmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında bozuk para yutmak borçların kısa zamanda ödeneceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında kağıt para yutmak sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, borçları varsa ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında para yutmak kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine rivayet eder.

Kahve falında demir para yutmak elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına inanılır.

Kahve falında metal para yutmak paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına inanılır.

Kahve falında deniz kumu yutmak oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine işaret eder.

Kahve falında pil yutmak sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine, çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kağıt yutmak ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir